finansiering

Refusjon & Støtte

Helfo Refusjon

En stor del av behandlingene dine kan gi deg rett til refusjon fra Helfo

Mange pasienter er ikke klar over retten de har til refusjon fra Helfo. Behandleren har heller ikke alltid nødvendig kunnskap til å legge merke til at pasienten kan ha en diagnose som kan gi rett til redusert pris.

Direkte oppgjør med Helfo

Vi har direkte oppgjør med Helfo og har tatt flere kurs hos Helfo, for å kunne hjelpe nettopp deg som har rett til økonomisk støtte pga. dine plager og sykdommer. Vi gjennomfører alltid en fullstendig helsedeklarasjon som kan være grunnlag for rettighetene dine til refusjon for din tannlegebehandling.

Nedenfor følger de vanligste behandlingene som gir rett til refusjon:

Helfo refusjon – Våre tannleger

Vi setter høye krav innen kompetanse hos våre tannleger på Solheim Tannlegevakt og benytter oss av det seneste og toppmoderne utstyr for å gjøre behandlingen din enkel og skånsom for deg. Vi er veldig nøye med helseskjema som du fyller ut for å finne ut om du har rett til krav på refusjon for din tannbehandling.

Hos oss velger du og tannlegen din sammen den tannbehandling som passer deg og din økonomi best. Hos oss får du høykvalitative tannbehandlinger til rimelige priser.

Vårt fokus er å gi god service, god tilgjengelighet, og behandlinger med høy kvalitet. Vi har direkte oppgjør med Helfo og våre dyktige tannleger hjelper deg å få den støtten du har krav på. Gjennom vår prisliste kan du få en oversikt over hva forskjellige behandlinger koster og sammenligne våre priser med andre private tannleger. Nedenfor kan du også se hva du har rett til.

Hygienetillegg og eventuell bedøvelse tilkommer ved alle behandlinger.

Fyll i kontakt skjema

Fyll ut skjemaet og
Vi vil kontakte deg.

Vi kontakter deg så snart du har trykket på send knappen, hvis ikke er vi tilgjengelig på tlf. +47 92 94 34 99

Fyll i kontakt skjema

Fyll ut skjemaet og
Vi vil kontakte deg.

Vi kontakter så snart du har trykket send knappen, hvis ikke er vi tilgjengelig på telf. +47 467 60 006

klikk på en av e-postene nedenfor for å sende oss en e-post