Tannklinikk på vakt

Om oss

Om oss

Hva som Faktisk
Haster?

Slike situasjoner dukker opp plutselig og kan være svært ubehagelige. Derfor tar vi med noen eksempler på dem her slik at du blir oppmerksom på når du bør kontakte tannlegen tidlig. Vær oppmerksom på følgende:

Vår tannlegevakt i Bergen tilbyr deg en akutt tannlegetime ved blant annet tannpine, brukket tann, smertefull visdomstann, hevelser, ising i tennene og akutt tannkjøttbetennelse.

Vårt mål er å gjøre deg smertefri og gi deg den hjelpen og servicen du forventer når du er hos tannlegen. Trenger du en akutt tannlege? Ta kontakt for å avtale time i dag.

ArtaDent Statistikk

ArtaDent Statistikk

Hos Artadent ønsker vi å hjelpe deg med å få den tannbehandlingen du trenger i trygge og komfortable omgivelser. Våre tannleger utfører alle typer tannbehandling.

20+

År med erfaring

8,450+

Fornøyde pasienter

02

Klinikker

04

Tannleger

Om oss

Hvordan vi behandler dine akutte
Tannproblemer

Vi i Artadent har erfaring med å ivareta dine akutte problemer med omsorg og gjøre deg smertefri raskt! Du vil bli ønsket velkommen av et team med høy faglig kompetanse som skal sørge for at du får den tannbehandlingen du ønsker. Vi setter av god tid til undersøkelse, røntgen og eventuelle akutte prosedyrer for å sikre at du føler deg godt fornøyd og ivaretatt.

Visste du at du kan unngå omfattende tannbehandling dersom du er rask til å søke akutthjelp hos tannlegen? Det gjør saken så mye lettere for deg å få en transfilling i stedet for en rotfylling, for eksempel, eller å få en rotfylling i stedet for å trenge å trekke en tann som kunne sittet og fungert normalt hvis den hadde fått behandling i tide. Jo lengre tid det tar, desto vanskeligere og dyrere blir prosessen.

Har du også tannlegeskrekk, har du kommet til rett sted. Våre ansatte har tilleggskompetanse i behandling av pasienter som lider av tannlegeskrekk. Vi vet hvordan det føles å ha vondt og også være redd for tannlegen. Vi har et koselig spesialrom for deg som trenger mer tid til å få behandling. Der vil du kunne hvile og ha en beroligende samtale med våre dyktige tannleger som vil forklare behandlingsprosessen steg for steg for deg.

Fyll i kontakt skjema

Fyll ut skjemaet og
Vi vil kontakte deg.

Vi kontakter deg så snart du har trykket på send knappen, hvis ikke er vi tilgjengelig på tlf. +47 92 94 34 99

Fyll i kontakt skjema

Fyll ut skjemaet og
Vi vil kontakte deg.

Vi kontakter så snart du har trykket send knappen, hvis ikke er vi tilgjengelig på telf. +47 467 60 006

klikk på en av e-postene nedenfor for å sende oss en e-post